luni, 9 decembrie 2013

Maine, 10 decembrie a.c. putem pierde Rosia Montana

Dragi prieteni ai Rosiei Montane,
Maine putem pierde Rosia Montana! Stare de necesitate!
Romania a iesit in sfarsit in strada cand politicienii au vrut sa distruga Rosia Montana printr-o lege speciala. Atunci i-am oprit. Marti ei vor incerca din nou. In Comisia reunita s-a discutat si s-a votat deja propunerea legislativa de modificare a Legii Minelor 85/2003, care copiaza in mare parte textul Legii Speciale pentru Rosia Montana intr-o noua lege, mult mai grava, a cianurarii si exproprierii.
Hai maine (marti, 10 decembrie) la ora 9.30 in fata Parlamentului si a fiecarei Prefecturi din tara ca sa le spunem deputatilor sa voteze NU! 
NU lasam deputatii sa ucida Rosia Montana!

Gasesti evenimentul de mobilizare aici!


Urmareste pagina de Facebook Rosia Montana in Unesco World Heritage pentru informatii actualizate. Distribuie mai departe informatiile pe care televiziunile si agentiile de stiri nu vor sau nu sunt lasate sa le faca publice.
Instaleaza aplicatia pentru android: Salvati Rosia Montana smart protest app! Te tinem la curent cu cele mai noi evenimente si stiri direct pe telefonul tau! Scaneaza QR codul de mai sus sau descarca aplicatia din Google Play!

IMPORTANT: Pentru a primi TOATE notificarile, stirile si noutatile Campaniei Salvati Rosia Montana pe facebook ale paginii Rosia Montana in Unesco mergi la butonul de LIKE/ IMI PLACE > Setting/Setari si selecteaza ALL UPDATES/ TOATE NOTIFICARILE
Facebook Tweeter Youtube
Ati primit prezentul e-mail intrucat aceasta adresa electronica figureaza in baza de date a campaniei Salvati Rosia Montana. Motivul pentru care baza de date a campaniei contine aceasta adresa poate fi unul din cele de mai jos:

- ati solicitat abonarea la newsletter-ul campaniei;
- ati participat la unul dintre evenimentele organizate de campania Salvati Rosia Montana;
- sunteti sustinator, voluntar sau partener al campaniei Salvati Rosia Montana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu